Filmmester

Bejegyzésekben szeretnék híreket és kritikákat megosztani a filmek világából.

Szerzők

Archívum

2012.07.20. 21:59 Cunningham

HÍREK!

news.jpg

Mészárlás a The Dark Knight Rises vetítésén

12 halottja (50 sebesültje) van az A sötét lovag - Felemelkedés denveri bemutatásán, magyar idő szerint tegnap, negyed tízkor történt ámokfutásnak. A gázmaszkot viselő, felfegyverkezett támadó a filmvetítés alatt kezdett lövöldözni, mindenkire tüzelt, áldozatai között egy csecsemő is van. A nézők eleinte azt hitték a hangok a filmből szólnak, de egy felrobbant füstbomba miatt bebizonyosodott számukra az ellenkezője. Ekkor már hamar nagy riadalom támadt.

Batman+Denver+shooting.jpgjames-holmes(1)_1.jpgMassacre_witness_699328t.jpg

A 24 éves James Holmest a helyszíntől nem messze, egy autó mögött fogták el gázmaszkja és fegyverei társaságában. Ma kiderült, hogy a tettes profi módszerekkel aláaknázta a házát, a hatástalanítás napokig is tarthat. A közelben lakókat kitelepítették, mert a tűzszerészek videofelvételei azt mutatták, a helyzet elég nyugtalanító.

A történtek hatására Barack Obama megszakította éppen aktuális programját, hogy beszédet mondjon az esetről. A Warner Bros. filmstúdió közleményében kifejtette, hogy az áldozatok családjaival mélységesen együtt éreznek.

Halálos iramban 6     220px-Fast_and_Furious_Poster.jpg

Lehet még negatív irányban fokozni a Halálos iramban-sorozat értékét! Az exrapper Will Smith és a még mindig inkább énekesnő Rihanna is a szereplőgárda tagja.

A rajongóiktól elnézést kell kérnem, én nem vagyok sem a zenéik sem a filmjeik kedvelője, de mivel ebben az alkotásban Vin Diesel és Dwayne "The Rock" Johnson is szerepel még, bizonyára sokkal igényesebb lesz, mint bármelyik másik Smith-film (Rihanna-filmet bevallom még nem láttam.). 

Viccet félretéve (mivel ez mégiscsak egy hír), a Halálos iramban 6. része csaknem egy év múlva fog megjelenni, a sorozat kedvelőinek nagy bánatára. Készüljünk már most is az égett gumi szagára!

Szólj hozzá!

Címkék: Hírek A sötét lovag - felemelkedés Halálos iramban


A bejegyzés trackback címe:

https://filmester.blog.hu/api/trackback/id/tr814668743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása